keskiviikko 2. joulukuuta 2009

tyhmä minä!! nyt sen vasta tajuan..kaiken yhteyden!!

tämähän oli siis niin tiedossa(romahdus)..tässä erään erittäin rakkaan ystäväni viesti,kun katsoi enkelikortit minule meditoinnin jälkeen..siis mitä enkelit halus minulle kertoa hänen välityksellään:

Arkkienkeli Gabrielle. "Sinulla on tärkeä elämäntehtävä, joka liittyy taiteisiin ja ihmisten väliseen kommunikointiin. Älä anna epävarmuudelle sijaa. Olen apunasi
" Lisäviesti: "Olen kanssasi yhtenä suojelusenkelinäsi. Saatat ihmetellä, miksi arkkienkeli on kanssasi. Minä autan useita ihmisiä samanaikaisesti ja sinä olet yksi heistä. Avustan niitä, joiden elämäntehtävä liittyy taiteisiin ja ihmisten väliseen kommunikointiin. Voin auttaa sinua hiomaan kykyjäsi ja luottamaan luontaisiin lahjoihisi. Avaan ovia sinulle, jotta voi käyttää kykyjäsi myös muiden auttamiseen. Vastineeksi tarvitsen sinulta rehellisyyttä ja yhteistyötä. Kerro minulle peloistasi ja toiveistasi, epävarmuudestasi ja unelmistasi. Pyydä minua avuksesi ja astu sisään mahdollisuuksien ovista, joita avaan sinulle. Olen täysin sinun puolellasi. Tehtäväni on kannustaa sinua, ja saatan joskus ylyttää sinua jopa tekemään jotain itsellesi epätavallista. Teen tämän vain siksi, koska tiedän että tarvitset pientä tönäisyä ylhäältä päin."

Enkeli Teresa. "Hengähdä hetkeksi! Olet huolehtinut viime aikoina kaikkien muiden tarpeista. Nyt on aika pysähtyä ja pitää huolta itsestäsi."
Lisäviesti: "Rakas ystävä, olet tehnyt ankarasti töitä! Olet uupunut, mutta silti ponnistelet yhä kovemmin. Nyt tartun lujasti ja rakastavasti käteesi ja sanon sinulle: ´Pysähdy!´Keskeytä työsi ja hengähdä hetkeksi- olet todella ansainnut sen. Levättyäsi olet jälleen tehokkaampi ja voit saada enemmän aikaan.Annat itsestäsi niin paljon muille, että menetät helposti oman tasapainosi. Pidä huolta itsestäsi ja sisäisesä lapsestasi ja muista, ettei kukaan tee sitä sinun puolestasi. Anna siis itsellesi lupa ottaa paljon kaivattu aikalisä. Ota vaikka päiväunet tai mene huvittelemaan jonnekkin. Äläkä viivyttele, vaan toimi heti! Me vakuutamme, että pysyt silti hoitamaan velvollisuutesi, sillä saat uusia ideoita ja uutta energiaa tämän tauon aikana. Me järjestämme myös apuvoimia ja autamme sinua jakamaan työtaakkaasi."

Arkkienkeli Uriel. "Olet eheytymässä tunnetasolla ja valmis avautumaan suuremmalle rakkaudelle. Autan sinua päästämään sisimmässäsi irti vihasta ja katkeruudesta"
Lisäviesti: "Minua kutsutaan ´terapiaenkeliksi´, koska pystyn vapauttamaan lukkiumia ihmisten mielistä ja tunne-elämästä. Erityisesti autan ihmisiä vapautumaan vihasta ja anteeksiantamattomuudesta. Olen kanssasi juuri nyt puhdistaakseni mielesi. Haluan työskennellä kanssasi auttaakseni myös muita parantumaan ja eheytymään mielen ja tunteiden tasolla.Terapeuttinen työni on hienovaraista, enkä koskaan pakota siihen ketään. Uskon, että on parasta odottaa, kunnes joku lähestyy minua ja pyytää itse opastustani tai apuani. Tällöin kysyn, haluaako hän vapautua mielessään ja sydämessään olevista tukoksisa. Puhdistuminen ja vapauuminen voi tapahtua, jos ihminen itse niin haluaa. Tällä tavoin jokainen säilyttää oman arvokkuutensa ja vapaan tahtonsa"

*****************************

näin eilen jotain aivan uskomattoman kaunista ja ihanaa illalla kun kävin ulkona.katsoin kuuta,niikuin on aina tapanani,ja jos tähdet näkyy,käytän aikaa niiden ihailuun niin paljon kun vain uskallan olla pois lasten luota.

katsoin kuuta,näin siinä ikäänkuin kasvot..ajattelin (luonnollisesti)että pilvet ne vaan tekee tepposiaan silmilleni..mutta kun tuijotin kuuta,pilviverho liikkui kuun yli,mutta kasvon piirteet ei kadonneet mihinkään..samalla hetkellä alkoi kuu ikäänkuin "sykkimään" "valoenergiaa" niikuin meduusa,tiiättehän miten meduusa liikkuu..pullistuu-pienenee-pullistuu-pienenee..

samaan tahtiin sykkeiden kanssa,kuun "suu" leveni aina vain suurempaan hymyyn...aivan uskomaton fiilis-vieläkin,kun ajattelen hetkeä ulkona..kävin sitten hoitamassa eläimet,ja lähdin.-hyvin hitaasti-kuulostellen ja tunnostellen ympäristöä..ja tunsin,aavistin,tiesin että joku enkeli kävelee vierelläni.olen aivan varma,että kohta olisin nähnyt,olis näyttäytynyt minulle kaikessa kauneudessaan..mutta sitten tuli esi-teinit riitojensa kera ulos..

kävin vielä uudestaa,hakemassa puita,samat kasvot hymyili minulle edelleen taivaalla...mutta oma oloni jo senverran rauhaton,että enkeli tais pystyellä kauempana..hö.olen nii toivonut,että olsiin valmis konkreettisesti näkemään enkelit ympärilläni..siis ihan loistavassa kokonaisuudessaan,eikä vain valo-palloina taikka häivähdyksinä..

ja tuo AE Gabrielle..on kuun enkeli..aika jännä juttu..asiat alkaa summantumaan.ihanaa♥
(AE Mikael on auringon enkeli..)

mulla on hyvin usein olo,että tuolla ylhäällä tähtien luona on joku,jolla on minulle asiaa,ja odottaa vain oikeaa hetkeä laskeutua sen minulle kertomaan(tulipa sekin tunnustettua "ääneen")

olen jotenkin-jossakin alitajunnassani ihan aina tiennyt,että minulla on joku tehtävä täällä,ja oikealla hetkellä se paljastuu..ehkä kaikki tämä,mitä tapahtuu,on valmistautumista siihen..

1 kommentti:

  1. ♥ Ihanaa kun asiat alkavat aukeamaan sinulle! Kaikelle on aikansa ja paikkansa. Emme voi kiiruhtaa sitä mitä on tarkoitettu tapahtuvaksi. Voimme vain hiljentyä ja ottaa vastaan se mitä annetaan ♥

    VastaaPoista