keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Jouluntuoksua ja taikaa

taas yksi perunalaatikko uunissa.heh.minä,joka vannoin,etten tee tänävuonna niitä ite.tässä sitä ollan.löydän itseni melkein (huom! vain melkein) ressaamasta,ehdinkö saamaan kaikki ajoissa valmiiksi.
enää puuttuu kinkun kuorrutus,kaljan siivilöinti,(riisipuuro-)maksalaatikko,siivoilua ja paketoinnit tälle iltaa.aamulla sitten tehdään vielä satsi pipareita (ja jouluhalko?) sekä mansikka- ja omenamarmeladitortut,ja tietty riisipuuro aamuseksi.pitää nousta se laittaan hautuun 5-6 aikaan,ni on savipadassa tullu namiksi herkuksi 8-9 välillä..nam:D
joulun meditoinnit ja hoidot odottelee hetkeä rauhaisaa.

joulurauhan julistuksne jälkeen on glögi-/mehu-/kahvitarjoilu kera karjalanpiirakoiden,munavoin,piparien ja torttujen,.14 mennään kirkkoon kuulemaan joulunsanaa,ja siitä päästäänkin herkkupöydän ääreen..nam nam.

anoppi ja appiukko tullee,sekä miehen velipoika,siskonsa ei vissiin lähe koliikkivauvan kanssa ajeleen.

anoppi ja appiukko lähtee siten jo ajoissa taas jatkamaan matkaansa apen veljen luokse,jossa koko velikatras kokoontuu,me jäädään omalla porukalla+mun väliaikaishoidokin(miehen pikkuveli) kanssa odotelemaan,löytääkö se pukki tiensä tänne.toimiiko nyky-navigaattorit,vai vieläkö pukki luottaa vanhan kunnon Petterinsä kuonoon :)

onneksi on puuhakas ja touhukas joulun aika.ei ehdi päätänsä vaivaamaan maailmankaikkeuden mitä ihmeellisemmillä asioilla.

edelleen toivo elää pienen ihmeen selviytymisestä--ei vuotoja!!
tänään 6+3/4 :O ei pysy mukana...

oikein rauhaisaa,antoisaa ja rakkaudentäyteistä joulunaikaa kaikille!!

2 kommenttia:

  1. Lämmintä joulun aikaa sinulle ystäväni ♥

    VastaaPoista
  2. Kiva kun saitkin inspiksen Jouluun, itsetehty onkin parempaa kuin kaupan. Meilläkin oli oikein ihana aatto. Tarrasukkia lähettelen ♥

    VastaaPoista