torstai 3. joulukuuta 2009

kuukin on taas

löytänyt paikkansa taivaalta,ja loistaa niin kauniisti!
ah ihanuutta!

voi että.kyllä taas vanhalla oli tippa silmässä,kun ensin yksi ihana ystävä soitti ja pyysi kahveelle...kyllä tuntu niin hyvältä kun kysyi:mitä minulle oikeasti kuuluu...

mitäpä siihen vastata...rehellisesti,totesin että siinäpä hyvä kysymys!!'

ja toinenkin ihanuus oli toisaalla laittanu kyselyä,sekä tuossa viestiteltiin..

oli pakko oikein kiittää,että vaikka olen tällainen mölli,joka ei osaa puhua,oli niin ihunaa huomata,että joku täälläkin (livenä siis,lähellä)välittää.kiitos teille molemmille!! olette ihania! <3

(yksityisyyttänne kunnioittaen en mainitse nimiä,uskon,että tunnistatte itsenne kyllä!saatte toki itse tulla esiin niin halutessanne <3 )

toinen vuorokausi taas leskenä täällä.eilen iha ite usutin Asmon isänsä kanssa yöksi,oli puhelimessa tuo rakas appeni jotenkin..yksinäisen oloinen,mulle jäi niin fiilis,että kaipaa seuraa,piti soittaa Asmolle,että jos menis seurakseen.
anoppi siis rakkaan natoseni apuna kun vauva reppana huutaa koliikkia? ja tarvii apua.

jokuaika sitten Asmo soitti,että on taasen mökillä,oli siellä päiten keikkahommissa,ja kysyi kyllä,haittaako jos jää sinne.hyvä vaan,että kerrankin hänkin pääsee ajoissa nukkuun.


apua!! Ele on tässä ilta tissillä..ihmettelin aiemmin miten alamahaa niin aristaa.nyt supisti? kipeähkösti...onko sittenkin..

eipä auta kun taas vaan odottaa ja katsoa.ehkä sekin selvii-joskus.

1 kommentti:

  1. Selviäähän se... Kaikki hyvät energiat nyt liikkeelle sinnepäin <3 <3!!

    VastaaPoista