maanantai 21. joulukuuta 2009

6+2

Viikko 7 Lapsi: Selkäranka ja aivot alkavat kehittyä. Sikiöllä voidaan erottaa pienet nystyt, joista tulee aikanaan kädet ja jalat. Silmien ja nenän aiheet näkyvissä. Sydänsyke on ultraäänellä nyt havaittavissa. Sikiöpussin läpimitta on n. 2 cm. Seitsemännen raskausviikon alussa sikiön pituus on n. 2 mm ja lopussa n. 7 mm. Äiti: Miksi pahoinvointia esiintyy yleensä raskauden alussa? Suurin syy on siinä, että naisen keho ei ole tottunut näin suuriin hormonaalisiin muutoksiin. Toinen tekijä on se, että raskaushormonit kiertävät naisen elimistössä siihen saakka, kunnes istukka alkaa tuottaa niitä itse. Pahoinvoinnin voimakkuus aamulla johtunee siitä, että mahalaukku on tyhjä ja verensokeri alhaalla

************************************************

tämmöstä tänään.
otin eilen vastaan ihanan ystävän lähettämän eneia-energia kaukohoidon.
tuntmeukset hoidon aikana olivat mahtavat.ihanaa,kun selkeästi tuntee jotain tapahtuvan :D
illemmalla vielä otin poppoon opastukseen liittyvän energiahoidon vastaan.oikea hoitojen päivä eilen:) ai niin,ja yksi hoito pitää vielä ottaa vastaan..mahtavaa!!!

ei vuotoja-ainakaan vielä..

jee-ee--eee-eee--eeeee <3


aivan älyttömän väsynyt,mutta onnellinen.siksi kai tämä värien leikki tänään:)


joulu on melkein valmis.siivoskelua ja pottulaatikoiden tekoa,kotijuusto ja kotikajla tehä.sitten ollaan valmiit ottamaan joulu vastaan.

1 kommentti:

  1. Laitan tänne hymy hyvimiön :)) iiso hymy!
    Hyvää joulunaiakaa ja taikaa sinne!

    VastaaPoista