keskiviikko 16. joulukuuta 2009

se oli tänään..se suuri juttu.APUA!!!

nimittäin eka neuvolakäynti.
kyllä oli kauhea jännitys ja paniikki koko aamun.en ymmärrä.tuttu ihana rakas täti oli vastassa..kaipa se järjetön menttämisen pelko aiheutti sen.

melkein 1½h oltiin,no neuvolakortin kirjoittaminenkin kestää ku siihe laitetaan kaikki synnytykset ja 5+ keskenmenot..

mutta tiiättekö.olen YLPEÄ itsestäni!sain kakaistua ulos kaikki..(pikakelauksena toki) romahduksen,ja nää pelot..

tietääpähän tätikin,että on "vähän" paniikki,ja osaa ehkä tulevissa neuvoloissa suhtautua "tarkkaavaisemmin" kun mähän en helpolla myönnä mitään.ehen.

ahistaa..

se,että kaikki kommentit muualla ku kerroin neuvolakäynnistä,ja että sain avauduttua..kaikki hokee vaan että kiva ja ihanaa kun kaikki on hyvin..

jaa,no siinä suhteessa,että ainakaan vuoto ei ole alkanut,mutta.eihän mitään takeita ole enne sitä ultraa..en ainakaan uskalla huokaista yhtään ennen.

jäin vaan miettin,että kaikesta tapahtuneesta huolimatta,olen kaikkien mielestä niin vahva ja okei,että sillä,että uskaltauduin avautuun,olekaan merkitystä??
itelle ku se että uskaltauduin ääneen puhumaan,oli toosi suuri työvoitto.ei ollu meinaan helppoa.se oli lopullinen myöntyminen:mä en olekaan niin vahva ja kaikivoipa,ko jotkut olettaa..

olen rajallinen.olen VAIN ihminen.tällä hetkellä vielä hyvin väsynyt ihminen.


mutta onnellinen,väsynyt ihminen...

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä ainakin se on osa sun vahvuutta, jos osaat olla välillä rehellisesti väsyny. Ehkä kukaan ei tarkota sillä painostaa, jos sanoo, että ootpa vahva yms yms, vaan kannustaa ja rohkasta! Mutta hyvä, että sanot, jos sellainen tuntuu painostavalta..
    Olla oma itsensä, onnellisena väsyneenä pelokkaana vahva omassa itsessään <3..

    VastaaPoista
  2. ei. kyllä sillä on merkitystä. ja paljonkin. vaatii paljon voimia ja rohkeutta myöntää ääneen, että onkin heikko eikä jaksa kaikkea aina itse, kuin se että vaan teeskentelee kaikkeen pystyvänsä. mutta pidemmän päälle rehellisyys kuitenkin palkitaan, uskon minä. tässä suhteessa ollaan aika samanlaisia, mäki oon tosi huono pyytämään apua, aina vaan yrittää viimiseen asti tehdä kaikki asiat ite.

    VastaaPoista