maanantai 23. marraskuuta 2009

muruja,kuumetta,lämpöä,rakkaita ihanuuksia

Miimulla oli yöllä aika kuume,pienill ei niinkään,aamulla Elellä oli 39,2 ,oliskoha pian menossa ohipäin,ko vasta aamusella nousi..

Asmo lupas käydä joskus sitten ehtoolla maitokaupasa.saa tuua leipääkin,mä en nyt jaksa leipoo---> kamalan laiska äiti :(

epäloogisen toiveikas taas täällä'(vai?)

eka tero otettu tässä kierrossa tänää..folirentin aloitin eilen,JOS kuitenkin.tämä eneklihörhö on "jättänyt" vauvatilausken nyt enkeliden käsiin(toki pitää aamu-ja ilta jumppaa harrastaa..;) )
on iha hirmuisen levollinen olo..kävi miten kävi,tuntuu tämä luottaminne korkeimman käteen auttavan.ei nii kovaa ressiä yms..(ainakaan tietoisesti) olo on erittäin levollinen.

jännä juttu noissa kaukohoidoissa.mitään taivaita aukeavia näkyjä en niistä saanut,mutta selkeesti energia tuli perille!

joka hoidon yhteydessä(pyysin apua raskautumiseen) tunsin miten oikean munasarjan kohtaa alkoi "kipu" (lainoissa,ko ei kipee kipu,mutta en osaa muullakaan sanalla sitä kuvata.tuntui kumminkin enemmän kuin vain tuntui) kulkeutui pikkuhiljaa alamahan kautta vasemmalle puolelle+jaloista lähti lämmön tunne(tarviinkin kyll rentoutusta,ko paljoo ehi lepuutteeleen jalkoja..)

viiltelee ja nippailee ajoittain mahassa..tiiä sitten mistä johtuu.tänään kp 15,se jää nähtäväksi sitten!!
näin "unen",lainoissa,ko en ole varma nukuinko silloin kunnolla vai en..mutta selvästi muistan,että tänne kävin laittamassa vahvan plussatestin kuvan,en kirjoittanu mittää vain pelkkä kuva..toiv tuo uni sitten toteutuis pian..

odottelen yhden rakkaan ystävän plussa-uutisia..hän on taipuvainen näkemään enne unia,ja kaikki muu on melkein tarkalleen tapahtunut,vain se plussa testin teko puuttuu "kuvasta",ja kaikki olsi täydellistä,jos meki saatais se vahva.varma lussa tähän samaan syssyyn..

vauva-uutisia odotellessa...hyvää alkanutta viikkoa kaikille!!

1 kommentti:

  1. Pitää käydä huomenna lukemassa sähköpostia! Tänään se herjaa vaan että ongelmia välimuistin tai jonku kans.
    Toivotaan parasta Satu!!!!!!!
    Hitsi mäkin haluisin nähdä enneunia!!

    VastaaPoista