perjantai 20. marraskuuta 2009

kukaan muu ei uskalla kirjuutella mittää? rohkeasti vain,ystävät,en minä pure :D

Laura ehdotti ihanasti tuolla toisaalla,että tänne purkaa.juu..toki tänne voin purkaa pääni sisäisiä epämääräisiä ajatuksia ja tuntemuksia,mutta noista lussauksista,
tiiättehän sen tunteen,että tekis mieli HUUTAA KOKO MAAILMALLE;MEILLE TULEE VAUVA!!! ?

jotenki vaan.en tiiä.-tuonne palstalle ei oikeen voi..ja foorumille..se on vähä niin ja näin..se tunnelma ja intuitio mikä iskee kasvoille siellä,ei ole positiivisin,enää..
olen siitä äärettömän surullinen.

tai olen ja olen.ristiriitaista.koska tämä mun "puhdistautumisoperaatio" aiheuttaa sen,etten enää ole kade,vihainen,ärtynytkään,emmä osaa provosoitua enää oikeestaan mistään,otan tyynesti vastaan mitä tulee,ja koitan viiä sen mahollisimman nopeasti lävitseni,niin,että mahdollisimman vähän negatiivista energiaa tarttuisi sisimpääni.
mahtaakohan kukaan ymmärtää mitä yritän tarkoittaa?

vaikka koen,että ei oikein enää "uskalla" purkautua kunnolla noissa,niin se ei periatteessa haittaa,vaikka haittaa kuitenkin..heh..voiko vaikeammin enää asiaa ilmaista?

mutta,itseni tuntien,seuravasta mahdollisesta plusauksesta tuskin osaan olla viikoa kauempaa hiljaa,vaikka kuinka olsin päättänyt,että EN kerro,en kerro,en kerro..

miten voisin osata olla hiljaa maailman ihanimmasta asiasta.asiasta,jota toivomme niin kovasti,että todellakin olsi aihetta huutaa maailmankaikkeuteen ilo uutinen..
kunnes maailma romahtaa.taas.ehkä.

hed.aika olsi taas likellä.tarkaa päivää ei tiiä.ko kieotkin on aina vähä mitä sattuu.raskauskiekk osanoo että tänään.liberon kalenteri että huomenna,ja totuus on?? who knows? only God...en minä ainakaan.
ei siis auta ko leipoa taas "piparitaikinaa"ahkerasti tääkin viikonloppu ton niin rakkaan mieheni kanssa <3 heh..;)

asiasta homeopatiaan.odotan päiväpostia kuin kuuta nousevaa(jokoha se olsi tullu :O)

sielä pitäs olla pullo helmiä.influenzium jotain..saadaan suoja-luonnollinne influenssaa vastaan.kävin myös lootuskukassa ostoksilla ennekuin tulin tätä naputteleen.uusi säästöpakkaus E-EPAa,tä jotain uutta,joka entistä vahvempaa,sis myös D-vitskua.luonnollista!! eikä ole sen enempää ylim aineita ko tossa vanhassakaan paketissa luki.
sinkki ja B vitam yhistelmää otin,oli muuten jotain upouutta..pitäs olla parasta sinkkivalmistetta mitä luonnollisena saa..ja himputin arvokasta,mutta varmasti maksaa itsensä näin flunssa aikana takaisin..nii juu ja jotain entistä ehompaa foolihappovamistetta,jotta josksu tleva mahollinne vaavinpoikanen sais parhaan mahdollisen kasvu alun (huomaatteko,toivosta ei todellakaan ole luovuttu!)

tämmöstä nyt.ja hei..kirjoitus areena on vapaa!! muutkin voi aloittaa kirjoituksia..

6 kommenttia:

 1. Joka toista kadehtii/ vihaa, se omaa aikaansa tuhlaa, on aika hyvä sanonta vai miten se nyt meni? Niih ja josset kerro plussaamisista, niin miten sitä sitten voi sinua muistaa ja tukea ;) Plussaonnea!

  VastaaPoista
 2. Tuosta negatiivisen energian tarttumisesta tuli mieleen, että sehän on vaan tervettä ja luonnollista haluta välillä suojata itseä, ite ainakin huomaan monesti että jollen noteeraa intuitiotani niin tulee kehoon asti se paha olo.. Välillä vaan on niin herkillä ettei mieli jaksa negatiivista palautetta, ehkä se on sillon kun jokin kasvaa sisällä, joku uusi näkökulma tai oivallus tai alitajuinen ymmärrys itseä kohtaan. Se tarvii suojaa ja positiivisuutta kehittyäkseen. Sit on taas aikoja kun on voimaa jakaa ulospäin eikä sillon haittaa vaikka jotku olis kateellisia tai ymmärtämättömiä kun pystyy asettumaan sen yläpuolelle.. Niinku Laura-kaima sano, tajuamaan että se on vaan niiltä pois ei itseltä!
  Sori Hani jos kuulostaa sekavalta vasta jäsentelen ajatusta mielessäni..
  Se oli tässä kai pointtina että ihanaa että osaat kuunnella itseäsi ja mä haluun oppia sen paremmin kans!!!
  Haleja ja yliluonnollista rauhaa lisää vaan, kaikille meille..!

  VastaaPoista
 3. ihanat Laurat<3
  kyllä lauraI murusein,ymmärsin pointtisi.ehkäpä se on justiin noin!osasit vaan ilmaista sen taas hienosti,ite en osannu,ainakaan vielä.sen minäki olen elämästä oppinu,että se intuitio on AINA oikeassa..ainakin osittain!! pari kertaa en ole kuunnellut sitä,ja seuras vain sotkua ja murhetta..kantapään kautta,siis..:D

  VastaaPoista
 4. Vähä samanlainen fiilis täälläkin,,siis että ku ei "uskalla" purkaa sisintä toisaalla..No,,enhän mä oikeestaan koskaan oo siel kertonu mitään henk.kohtasia,varsinkaan siel julkisella..Saati,että avais sen sanallisen arkkunsa.. Ja sitte hmm,,miten tän sanois,,tulee tunne siel toisaalla ett ketään ei edes kiinnosta,kirjotti mitä kirjotti(pitemmän aikaa jo ollu tollanen olo/tunne sitä paikkaa kohtaan..siks mä oon radikaalisti siel sitä kirjotteluakin vähentäny.Kun ne on ollu aina vaan ne tietyt jokka ketjuun tullu jotain laittaan ja heihin kun saa yhteyden sitte muutaki kautta,joten mitä järkeä ees sinne kirjautua)
  Nytkin on yks juttu,,,iloinen ja todella ihanaki asia mutta.....Ei,,sitä ei vaan jostain kumman syystä saa kirjotettua ns.julkisesti...
  Ja sitten sekin,,että ku ei oikein saa niit tuntojaan tekstiksi,,pääkopassa ne ois ns. valmiina,ku sais ne vaan sieltä ulos oli ne sitte iloisia taikka surullisia...

  VastaaPoista
 5. rakas rakas hellusein..anna tulla ulos vaan..heh..mä sain laurairinalta huutia ko aina sanon etten oma kirjoittajan lahjaa..tällaisia ajatuksia,mitkä on ihan ikiomia.saan kirjoitettua kyllä.ja harjoitus toki auttanu siinäkin..mä tulin kyllä nyt muru uteliaaksi...

  VastaaPoista
 6. hih...:) Just olin,,että jos mä kipasen tuonne toisaalle ja naputtelen sinne asian..Oli jo tarkotus sillon ku tapahtu niin laittaa se,,alotinki sillon mutt sit piti kiitää nii se piti heittää kesken :D

  VastaaPoista