maanantai 9. marraskuuta 2009

hyvästi jää,se päättyi näin

toivo on hiipunut.usko on loppunut-tältä erää.
eilinen tiputtelu yltyi sitten runsaammaksi vuodoksi tänään.
end of story.
ainakin uskoisin.tuskinpa tässä enää kannattaa toivenrippeitä keräillä ja uskotella itselleen,saatikka muille,että normaalia.
tai no.normaalia ja normaalia.mitne sne ottaa.tuntuu oelvan tämä nykyään enemmän se normaalitila mulla:/
kyseenlainen normaalitila.

liberon suljin perässäni,pinkkiin toivotin jatkoja ja ilmoitin olevani poissa ainakin jonkun aikaa.
toivottavasti Katja ei anna potkua persiille sieltä kokonaan.
facebookkiin laitoin ilmoituksen nettitauosta.
liberossa alkoi suunnattomasti ahdistamaan.
pelkkää sikarokotus sielä ja possunuha täällä..argh!!!


ilmastonmuutoksestakin siellä joku mainitsi.miksi ihmiset on niin perustavan pelokkaita ilmastonmuutoksesta?
evoluutioon kuuluu ilmastonmuutokset,on aina kuulunut.miljardeja vuosia maapallolla on ilmastot vaihdelleet.aina jääkaudella saakka ollaan käyty,silloin oli varmasti kylmää..
historian kirjat on täynnä kertomuksia eri aikakausista,ja silloin vallinneista ilmastoista.
mikä ihmiset tänäpäivänä saa kuvittelemaan,että evoluutio olis jotenkin pysähtynyt?
tämän kirjoitin liberoon.en ole käynyt sen jälkeen,en siis tiedä,ottiko kukaan vaarin kirjoituksestani.
totta on varmasti,että jonkin verrran ehkä otsonikerroksen ohenemista nopeuttaa suurien teollisuusmaiden,kuten Kiina jaUSA päästöt,mutta ei ne yksinään aiheuta ilmaston lämpenemistä.
luin tuota kirjaa rokotukset taas.Laura.luepa sinäkin,niin ymmärrät miksi puhun niistä niinkuin puhun.kirj,Yves Delatte ja Teija Virtanen.
siinä kerrotaan mm että -86 englannin,saksan ja ranskan rokotetehtaat kirjasivat 2.800.000.000 englannin punnan voitot.jos silloin oli kyse tuollaisista rahoista,millaisista rahasummista voikaan olla kyse tänäpäivänä?(lähdekin oli mainittu,en nyt jaksa tähän hätään sitä kaivaa tuolta..)kirja on muutenkin täynnä lähteitä,nimineen,päivämäärineen.ja numeroineen kirjattu tarkkaan,että kyse ei ole olettamuksista,vaan faktoista.
faktoista,joita ei ihmisille kerrota.em rahasummista ollessa kyseessä,onko ihme,että rokotusten haittavaikutuksia,niistä aiheutuneita sairastumisia ja kuolemisiakin peitellään ja salaillaan viimeiseen asti?

en nyt siteeraa tuota kirjaa tässä enempää,sen voi jokainen halutessaan lukea.

sitäpaitsi.vihurirokko?miksi sitä vastaan pitäs rokottaa? se on vaarallinen vain raskaanaoleville.miksi siis pienet lapset,ja pojat rokotetaan?ei ymmärrä.jos lapsi ei ole sairastanut vihuria-siis tyttö- sanotaanko 12 ikävuoteen menessä,voisin vähän ymmärtää rokotusta siinä vaiheessa.ennen sukupuolielämän aloittamista.
muutenkin kun on selvinnyt rokotusten pitkäaikaisia haittavaikutuksia,nyt vasta on tullut ilmi 50 luvulla rokotettujen rokotusten yhteys mm MS-tautiin,mutta anteeksi,lupasin olla hiljaa jo:)

oliskoha syytä mennä jatkamaa raivausurakkaa.purkamaan agressiot siihen.

tosin,nyt väsyttää.suunattoman paljon...henkisesti nyt aivan loppu..aivan loppu.

4 kommenttia:

 1. Eikä,,ei ei ei,,ei saa olla noin..:´( haleja rakas ystävä...
  Mä oon ollu viikonlopun ajan aikalailla nettipimennossa,mitä naamakirjassa pikasesti aina pyörähtäny..(käyn kohta kirjottelemassa omaan vlopun kuulumiset)joten menny kaikki jutut oikeestaan libellä ja pinkissä ohi..Ja mua nyt toi libbe sattumoisin taas tökkii,kun siel ei tosiaan ole muuta ku possunuha siellä,täällä ja tuolla...Ei paljoa nappaa,ku etusivu melkeen samaa ja koko ajan tulee vaan uutta alotusta..

  Tosta ilmastonmuutoksesta,,mä en siit oo koskaan tressannu.Mutt sen verran mä oon uhrannu ajatuksia sille ett oon miettiny,että millanen tää maailma ois jos me elettäs sitä vanhaa aikaa viel..Ei ois just noit teollisuuden saasteita,ei autoja yms..

  VastaaPoista
 2. tiiäkkö,helluseni,olen mennyt jopa josksu mietteissäni niin pitkälle,että olen miettinyt,mitä jos maailma ei pyöriskään rahan kanssa,vaan "oravannahkakaupalla"eli jos mä vaikka tkeisin niitä villiksiä,ja sä leipoisit,ja vaihettais osamistamme iha joko taitona taikka tavarana/ruokana..ei rahaa.raha.miten turha,ahneutta aiheuttava turhanpäiväinen välikappale.

  VastaaPoista
 3. Voi ei :-( Olen niin pahoillani. Sanattomaksi menen jälleen surusi edessä... Olen koettanut lisätä suo mun meseen jotta voisimme jutella. Kun en susta kuullut, tunsin sydämessäni ettei nyt ole kaikki kunnossa...

  Libbe tökkii täälläkin. Possujen ja ei possujen vuoksi. Huomaan provosoituvani liian herkästi, joten taitaa täältäkin kirjoittelut kohta kokonaan hiipua. Töihin menen tammikuussa, niin ei sitten riitä edes aika kaikkeen..

  Mukava kuitenkin kun on tämä sinun blogi olemassa. Hyviä ajatuksia olen saannut lukea ja paljon on laittanut mietityttämään asiat :-)

  Voimia ja luja halaus sinulle ♥

  VastaaPoista