torstai 26. marraskuuta 2009

itkua,naurua,huolia,rakkautta..

aamun itkut..kävin erään rakkaan ystävän blogissa.hän se osaa kirjoittaa.kipeistäkin tunteista ihanasti,koskettavasti ja silti hienotunteisesti.tulipa tuossa mieleeni,,hän olsi loistava blues biisien sanoittaja *vink vink* rakas ystäväni <3

illalla Nadille nousi kuume,no ihme olis jos ei olsi noussu..liki kaikki muut jo käyny läpitte,esikko on viel sairastumatta.Elellä oli kanssa taas kuume..mut nyt iha ok.sitkeää on.mutta ei vieläkän muuta ko kuumetta ja vähä nuhaa.ei siis ole ilmestyny kelleen saparoa eikä töpseli kärsää ;)

otin ilalla vastaan enkelikristallienergiakaukohoitolähetyksen..palaute siitä ryhmälle oli seuraava:

kiitos nöyrin!! ensin näin suljetuin luomin iha ku joku keiju valo-olento joka"tanssis",seuraavaksi näin enkelin hahmon,sitten ihan kuin suru sumuista usvaa..(yhdistin sen sairauden poistoon?) sitten tuli iiisoja valo renkaita,jotka pieneni ja pieneni,kunnes oli valopallo,joka lensi pois,näitä useita..muuta en muista,olin tosi väsynyt...mutta aamuyöllä tunsin miten kurkkua kuristi ja henkitorvessa tosi kipeä olo..ajattelin että jospa se nyt tulis ulospäin? aamulla ko nousin ei enää ollut niin kipeä olo,nuhaki vähä helpannut..jospa se tästä.kiitos!!


ei osaa sanoin kuvailla sitä oloa...


heh,"joulukalenterissa" (kiitos Laura,en ite tajunnukkaan tätä) on vielä 17 aamua jäljellä...

ja oli aivan mahtava fiiilis eilen!! Asmo soitti puolenpäivän aikaan,ettei olekaan reisulla,rekan vaihteistosta oli menny joki juttu rikki,ja keikka venahti eteenpäin.tuli ilala jo 19 kotio! siis en muista koska viimeksi olsi ollut noin aikaisin kotona! ihanaa!!

tosin,ei tule ens yöksi sitten,ko lähtevät aamulla aikaseen reisun tekkeen..tulle joskus la yönä sitten..


mukavaa loppuviikkoa kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti