keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

vauvakuumetta

se näyttäytyy sittenkin-AURINKO!!!!

se on taas sellainen aika kierrossa,jännää...

näinpäs asiaan kuuluvan ketjun eräällä keskustelupalstalla.
punaviinin on todettu vahvistamaan kiinnittymistä,ei tokikaan päätä täyteen-meiningillä,vaan tyyliin lasi päivässä kunnes menkat olis myöhässä..ovistestin mukaan on ehkäpä muutaman päivän päästä aika ottaa toi liuska teroja...tuplavahvistus??? tietenkin sillä edellytyksellä,että hedelmöittyminen tapahtuu..

mutta olen päättänyt,etten nyt (ainakaan tietoisesti) ajattele asiaa sen enmpää.koittaa olla ressaamatta,...helpommin sanottu kuin tehty,luonnollisesti.

pitää tässä kehaista meiän reipasta nelivuotiasta!! hän ihan itse-oma-aloitteisesti haki tuttikipponsa(muisti josksu aiemmin kun oltiin puhuttu,että annettais ne Liinu serkulle,(5kk) ja antoi mummille,että vie ne Liinulle!!

yhden jätin kaappiin jemmaan-iha äärimmäisen hätätapauksen varalle,mutta sitä ei sitten kamut kerrota Jeanetelle!!(koska hän nyt luulee että ihan kaikki tutit lähti..)oliskohan tämä ollut viimeinen kuva tuttisuusta?

2 kommenttia:

 1. oho, jännä tuo punaviinikorrelaatio!
  sehän on aika miellyttävä konsti..
  voih, aurinko ihanuus tosiaan paistaa ja mä oon ku nukkuneen rukous.. :D no, jospa aurinko saa siinäki ihmeitä aikaan.

  "onni on uurtanut kapean kehän
  ruskean koivun juureen
  onni on uurtanut kapean kehän
  sieluni talveen suureen..."

  kukas niin sanokaan, joku eeva kilpi tai aila meriluoto. Kevät on kyllä mieletöntä aikaa..

  VastaaPoista
 2. Tuli heti mieleeni kirjoituksestasi lääkäärini toteamus siihen kuin kerroin että olimme vajaan vuoden tätä kolmatta yrittäneet, että lopeta se yrittäminen. No helppohan se on lääkärin sanoa että lakkaa yrittämästä :) No meni pari kk ja oli ihan varma kierron puolivälissä että se on nyt tässä ja niin myös oli :)
  Pidän sulle peukkuja ♥

  VastaaPoista