maanantai 12. huhtikuuta 2010

tiiättekö sen tunteen,kun on olo,että NYT!!! nyt on asiat ok..juuri niikuin pitääkin..(tai jokin tietty asia!!)

samaan aikaan mietit,onko se vaan pöhkö EGO joka koittaa saada kiusallaan minua johdettua harhaan..toisaalta,viimeaikaiset keskusteluni Jumalan kanssa (joo,luit ihan oikein!!) ovat antaneet voimaa ja uskoa luottaa omiin vaistoihin,omiin sielun tuntemuksiin.

samaan aikaan on olo,että elämä menee nyt juuri siihen suuntaan kuin on tarkoituskin...

krsitinuskon erilaisesta julistamisesta huolimatta aion edelleen kertoa omaa näkemystäni meidän rakastavasta Jumalasta kaikille,jotka vähänkään haluavat kuunnella,minä kun en ikinä ole ymmärtänyt miksi Jumalaa pitäisi pelätä..
ja jokaikinen juttutuokio vaan vahvistaa omaa uskoani,että Jumala rakastaa meitä kaikkia niin kuin olemme,ei hän ole luonut meille vapaata tahtoa vain tuomitakseen meitä ikuiseen kadotukseen..
tästä aiheesta voisin puhua/kirjoittaa loputtomasti...

eikö ole muuten aika ristiriitaista? kun sanotaan,että Jumala rakastaa meitä,kun samaan hengenvetoon pelotellaan miten hän rankaisee,jollet tee juuri niin kuin hän haluaa :O

Nealen kirjassa ystävyys Jumalan kanssa Jumala itse sanoo,ettei ole oikeaa tai väärää tietä tulla hänen luokseen=olla hänen luonaan
ei Jumalaa tarvitse etsiä..hän on kokoajan olemassa,kaikkialla,kun vain annamme itsemme tuntea sen,luotamme siihen ja rakastamme sitä.



siis,mahtava kevät fiilis!! ihanaa,rakkaudentäyteistä kevättä kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti