keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Tarve kirjoittaa,mutta ei aavistustakaan vielä mistä :)'kaipa se selkii tässä eteenpäin mennessä...
Aurinko paistaa,mutta laulaako linnut? en tiiä..niin pikaisia on käynnit ulkona eläimillä,pienet toivuskelee taudistaan vielä.
Talvi on ollut ihana,ja pitkä,runsasluminen!! JEEE!!!

nyt,kun alkaa lumet sulamaan,ei malttais odottaa että pääsee lykkämään sormensa multaan.
Istuttamaan porkkanaa,herneitä paljon,mansikoita pitää istuttaa lisää,onneksi on "poikasia" odottamassa siirtoa.
jos iha muutaman perunan laittas,että muu perhe saa omia uusia pottuja muutaman kerran.vaikka se onkin boikotti ruokaa:D

joitakin yrttejä ja herneenversoja kasvaa luonnollisesti aina ikkunan edessä keittiössä,pääsiaisaikaan ohraruohokin,josta kissarouva pääsee nautiskelemaan tarpeeseensa.

Huomaatteko? Ajatukset on tulevassa,ainakin näennäisesti.

maapallon virittyessä tulevaan,ihmisten-ainakin suurimman osan,siirtyessä korkeammalle tasolle,on aivan upeaa saada tutustua samanhenkisiin ihmisiin,ystäviin,sielunkumppaneihin (sanan oikeassa merkityksessä,ei saippuasarjamerkityksellä)joko livesti taikka nettiruudun välityksellä.

liveystävät varmasti tunnistaa itsensä(lasken näihin myös puhelinystävät..!!) ruutuystävistä on ihan pakko mainita Anna,Sirpa,Maarit(vaikka on sekä live-että puhelin ystäväkin..),Anu,Leila,Kauno!!!..on teitä muitakin...niin moni on vaikuttanut positiivisesti elämääni/elämäämme.
Teidän avullanne,ja -kanssanne alkaa olemaan elämä kuosissaan,oikealla paikallaan..niin kuin sieluni suunnitelmaan kuuluu.

Hassua,,pää vilisee asiaa ja ajatuksia,mutta nyt ei oiekin tunnu saavan mistään kunnolla kiinni..

parempi siis toivottaa teille upeaa,aurinkoista kevätpäivää..palataan asiaan kun jotain järkevää (?!?) tulis päästä uloskin :DDD

1 kommentti:

  1. Ihana kuulla! KEvät vaikuttaa niin positiiviesti. Sunnuntaina huomasin, että ulkona alkaa jo tuoksua keväälle, maata alkaa paljastua lumenalta. Pitäisikö purkkiin laittaa tosiaan vähän herneitä versoamaan ;-)Mukavia ulkoiluilmoja sinne!

    VastaaPoista