torstai 11. helmikuuta 2010

rakkaudentäyteistä laskevaa ystävänpäivää... :O

ystävänpäivä lähestyy...mutta asia joka taas ketuttaa..vähän,on se,että nyt se pitää yhistää laskiaisen kanssa.ei tykkää.oliskos pitänyt niihin muutamiin kortteihin,jotka postitin,kirjoittaa sydänkorttiin hyvää laskiaista,vai piirtää lumiukon ja pulkan kuva,ja toivotella ihanaa ystävänpäivää??

me siis emme vietä varsinaista laskiaista tänävuonna.ystävänpäivä on merkitykseltään NIIIIN suuri,että se menee laskiaisen ohitte.

no,laskiaissunnuntaina eli ystävänpäivänä on lumikirkko.Jumalanpalvelus on lasten pääasiassa hoitama,lapsikuoron,tarkemmin sanottuna.aivan ihana juttu(olisin vain toivonut,että asia olsi myös lumikirkko kutsuissa mainittu,olsi satavarmasti osanotto huomattavasti suurempi kuin nyt tulee olemaan)

siellä myös tarjotaan lämmintä mehua,ja pullaa,on nuotiota että saa makkaraa rillata,ja mikä parasta,lapsille ja meille lapsenmielisille pulkkamäki..poniajeluakin luvattu

me siis syyään laskiaspullat lumikirkossa,ja teen kotona sitten ystävänpäiväkakun,uudella ihanalla sydänmuotillani...

hepalle pittää tehä porkkana-hunaja-kaurahiutaleherkkuja,ja koiruudelle vaikka maksalooraa paistaa vartavasten..kissalle erikoisen ihanaa kalaa ystävänpäivän kunniaksi.

ystäville-kaikille herkkua tuona tärkeänä päivänä,jolloin kokomaailman pitää muistaa ystäviään..toki pitäs muistaa niitä muutenkin,mutta minusta on erityisen hienoa,että ystävänpäivä on erikseen.

tässä iässä sitä jo osaa ja ymmärtää arvostaa aitoja ystäviä.sellaisia kuin MIRA, Laura,Laura,MAri,Mari,KAtja,Sussu yms yms..ystäviä,jotka jaksaa kuunnella,huomaa,sanoo myös tarvittaessa että hei,,mietis ny vähän (arvostettava piirre ystävissä,ettei nyt anna toisen iha mitä vaa hölmöillä..)taikka osaa perustella jonkin asian(josta minulla hyvin vahva mielipide) minulle niin,että saan uuden näkökulman ko.asiaan..tästä erityiskiitos Lauralle tampereelta,ja Janetelle metropoliin..

heh,ystäviä,jotka kettuilee,jaa että kortti ei tullutkaan postin kautta? XDDD (MARIIII!!!) hahhaa..montaa korttia en tehnyt..pyydän anteeksi niiltä,jotka ei tänävuonna korttia saa,vaikka olettekin tärkeitä.uskon,että tiiätte ilman korttiakin olevanne minulle korvaamattomuia ystäviä!

toivotan siis aivan mahtavaa ysävänpäivää kaikille ihanuuksille!!!

5 kommenttia:

 1. Kyllä se on ihanaa että ystävänpäivä on ihan erikseenki :o)

  Teillä tulossa ihanan kuuloinen ystävänpäivä, laitto kyllä nyt itseniki miettimää että mitäs spesiaalia sitä kehittelis! No pulkkamäkeen ehottomasti vois suunnata... katsellaan, katsellaan :) ja mulla on tommonen minisydänkakkuvuoka, jos siittä taikois omalle perheelle jotain ihanaa jälkkäriä <3 meillä onki sitten juhlaviikko ens viikko. Salla 4v keskiviikkona ja toiset juhlat sunnuntaina ;)

  <3<3<3<3<3

  VastaaPoista
 2. onnea etukätteen!! munkin "vauva" täyttää perjantaina ensviikolla 13vee... huii!!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa ystävänpäivää etukäteen :) Mä harkitsin täällä jotakin puolukkaista tekoa.. Ehkä rusinoitakin.. =P

  VastaaPoista
 4. Voi että, ihanaa ystävänpäivää sulle, ja teille sinne koko porukalle, kuulostaa huipulta tuo koko sunnuntai!!!
  Oot niin ihana ystävä kyllä että ihan riemastuttaa kun sitä miettii!!! Hali <3!!

  VastaaPoista
 5. <3 Satu <3 Hyvää ystävänpäivää sinnekin sinä ihana ystävä :)onneksi sinä olet juuri sinä :)

  VastaaPoista