tiistai 9. helmikuuta 2010

*huoh*

tässä jäin miettimään..
nyt kun on vihdoin noustu suosta ylös,takas maanpinnalle,pitkähkön pelistä pois-aikakauden jälkeen,
nyt ei enää kelpaakkaan puuhamaan sitä sun tätä,vaikka energiaa ja halua piisais taas enemmän ko koko kylällä yhteensä..

väkisinkin alkaa miettiin,että onko se oikeesti niin,
että jos väsähtää,niin sitten kaikki muut "hylkää"..vaikka miten(paluun jälkeen) viittoisit ja huitoisit että minä minä minä olen vapaaehtoinen tekeen sitä ja halukas tekeen tätä,(kun on ensin kysytty minultakin..)
nii sitten vaan kylmästi ilmoitetan että se ja se tekkee sen ja tuo ja tää tämän.. ja mihin se Satu jäi???

lasteni eteen olen valmis vaikka myymään pääni(se kylläkään tuskin kannattaa koska ei tällaisesta lahopäästä kukaan mitään maksais edes :DDD)

ja kylän lasten eteenkin on kuiteskin tässä reilu 11 vuoden aikana puuhattu vaikka ja mitä.ja erittäin mielelläni sen olen tehnytkin..tekisin vastakin,jos vain annettais.

toisella "osastolla" nyt olen päässyt edes vähän puuhamaan,,edes vähän sitä oloa,että SATU IS BACK!!!

tässä taas tulee tää ilmi..kun et ole paljasjalkanen,et ole minkään arvoinen?

jos joku syntyjään Orippääläinen olis käyny saman koulun läpi,varmasti otettasi riemusta kiljuen takas puuhaamaan,mutta nyt onkin kyse "maahanmuuttajasta"
muukalaisesta,joka on kuitenki antanut omasta sydämestään ja sielustaan paljon yhdistykselle.
ei sitä arvosteta,sen vertaa,että annettais palata puuhatytöksi takasin,nyt kun akut olsi täynnä virtaa,ja ideoita pikku blondi(siellä värin alla) pää täynnä ideoita,ne pitääkin tukahduttaa?

voi kun se tehotyttötrion homma pääsis äkkii alkuun(ei julkista tietoa vielä).siinä pääsisi edes vähän toteuttamaan itseään,MUTTA itseni tuntien se ei riitä minulle.
kun olen voimissani,haluan antaa itsestäni paljon ennemmän yhteiseen hyvään,kuin mitä annetaan edes mahollisuuksia.

oliskin joku muu sopiva yhdistys.mutta ei.

4h toimii toisen kunnan alla,vesaiset on jo ymmärtääkseni ihan täynnä puuhatätejä..

spr,maatalousnaiset yms on mammojen yhdistyksiä,ei sillä,että niissä mitään vikaa olisi,mutta kyllä ne varmaan pitkään kattois jos lähtis mukaan änkemään..eikä ne ehkä ymmärtäis,että' kaikki mitä teen,teen omien lasten ehdoilla,ja kanssa.

voi ku olsi joku pikku puuhapoppoo,joka nimenoman keskittyis mammojen,pappojen,liikuntarajoittesten,erityislasten.lasten yleensä yms yms piristämiseen/leikitykseen/aikaa viettämiseen/auttamiseen/ kaikkea mahollista...

joo,omaakin porukkaa vois periaatteessa perustaa,
mutta.
palataan taas takaisin tähän muukalais-teoriaan.
kuka ottais tämmösen muukalaisen,muualta tänne tulleen sekopään tosissaan?

olipa purnaus-purkaus.tai pikemminkin analysointia,jos sais tän inhottavan enkelpaavapaaehtoishommiinkaan tunteen purettua pois:/

pyydän anteeksi ja astun takavasemmalle...onneksi tänään meni niin päin,et ensin tiputettiin pilvistä,sitten ihana ystävä anto maanantain parhaat naurut!kiitos Mari!!

8 kommenttia:

 1. No hmmh, siis jaah, vaikka oot aika kauan jo asunu siellä, niin edelleen oot se "maahanmuuttajamaineinenko" ?! No jopas nyt...

  Jos hekin säikähti sitten kun sinä olit väsynyt? Ookko sie sanonu heille että en mie rikki mene ja jos menen, niin sanon! :)

  Tehotyttötrio kuulostaa mielenkiintoiselta ;) Anna ajan kulua että voit näyttää heille, mihin sinusta on! ja sitten menet tyrkylle taas jos eivät tule pyytämään :) <3

  VastaaPoista
 2. Se taitaa olla vähän jokapaikassa et jos et oo alkujaan paljasjalkainen kylän tyttö, niin olet aina se "maahanmuuttajasta"...ainakin täällä se tahtoo olla niin, huomannut että tahotaan kattoo kieroon kun onhan aikojen ajan näiden kahen kaupungin välillä ollut "kisailua" (siis kaupungin jossan nyt asutaan ja kaupungin josat oon kotoisin) (menee ohiaiheen) =)

  Tehotyttötrio, mielenkiintosta =)

  Menehän mukaan rohkeesti,änget ja tunget reippaasti joukkoon,SATU IS BACK!!!xD

  *halaukset*

  VastaaPoista
 3. Tuli mieleen tuossa, että pystyiskö itsenäisesti auttaa jossain?! Jotenki?! Sillai, että jos ne ei sinnuu huoli mukaan, niin teetki "ite" ja näytät niille, että no ois kandenu ottaa Satu messiin ;) :)

  VastaaPoista
 4. Sussu,siis kyse yhdistyksen tempauksista..sama se on ollut aina srk:n lapsi-ja nuoprisotyönjohtokunnan kanssa..vaikka miten sanot,että sa apytää ja komentaa,aina on kuittaus:ei tarvi,on meitä täällä tarpeeksi..ja jälkikäteen mulle sanotaan,että ku on rankkaa,ku ei kukkaa auta :O ollaan valmiita purkaantumaan kyllä'.eli luottamuspulasta ei ole kyse..samaa sanoi toinen,myt jo paikkakunnalta pois muuttanut tehomamma,että ei koskaan apu kelvannut..oli kanssa "muukalainen"..mutta sitten taas..on täällä niitäkin jotka on saaneet sen ajlansijan kunnan luottamustoimissa,vaikka ovatkin muukalaisia..herää siis kysmys,kaunako pitää olla asunut paikkakunnalla,että on ns "seurapiirikelpoinen"???

  12v?? 16v?? 25v???

  VastaaPoista
 5. Onpas varmasti hankala tilanne... Ei tuommosia tuu ajatelleeks kun asuu isossa kaupungissa, täällähän kaikki suunnilleen on alunperin muualta.
  Tekee mieli mennä heristämään nyrkkiä niille typeryksille jotka ei tajua mikä onni niille on että semmonen kun sää oot valmis auttamaan!!!
  Tsemppiä hani :)!!!

  VastaaPoista
 6. no mulla on samoja kokemuksia näistä pienemmistä paikkakunnista + kielirasismista, no joo.. mulle tuli kans mieleen, että jos meinaavat että väsyt, mutta voisi kait senkin sanoa reilusti suoraan....muuten tulee just semmoinen ulkopuolinen olo :(

  VastaaPoista
 7. tämä tyttö otti ja soitti pj:lle,ja kysy suoraan että haluatteko eroon minusta :)))

  myt on ainakin se asia selevä..väkisinkin vaan tullee olo,että ajetaan tuo pikkuhiljaa pois hallituksesta..

  uskalsinpas *aplodeeraa itselleen* rohkeudesta!!!

  VastaaPoista