maanantai 31. toukokuuta 2010

ystävyyttä,yllätyksi ja kesää!!

mikä iihana viikonloppu takana!! vietiin lauantai illalla iskä laskemaan mein kummipojan pikkuveikan varpaita,ja me tytöt tehtiin yllätyshyökkäys yhden ystävän oventaanne.vietiin yhteis lahja parin kaverin kera,ja tehtiin kakkukin.kakku ei ole taidonnäyte-todellakaan,mutta ajatus kai oli se tärkein?tää oli sellainen pikapäähänpisto,ja todellakin kiireessä tehty.

varsinainen lahja oli Tuisa tuotteen iso pussi pesupähkinöitä,ja kristalliaromisuolaa.namia!!

tarkoitus oli vain muistaa,ja näyttää,että vaikka maailma on paha ja kova paikka-jopa tämä mein pikku kylä (tuntuu välillä olevan metropoleista se pahin..)niitä ystäviäkin löytyy,jotka välittää.tekee muuten hyvää itsekullekkin joskus...

olemme jo vuosia "tunteneet" mutta vasta nyt oikeesti paremmin tutustuttu.ja todellakin,jutun juurta löytyi:

meillä oli mielestäni yllättävän samanlainen ajatusmaailma:D

teki meinaan terää mullekkin,päästä suu vaahdossa höpöttelemään <3 kiitos Maija <3

ja jos olis ollu enempi aikaa,olisin tehny kakusta tällaisen:

tämän tekemisen aloitin jo perjantaina,ja olin mein tytsyille luvannut tuon Hello kitty kakun.kakku on tehty schwarzwaldin ohjeella,hieman muunnellen,kirskikan tilalla mansikkaa ja liköörin tilalla mansikka mehua.sydän vuokaan jne:D mutta hyvää se oli.oli itsekin pakko maistaa,vaikka koitankin pysytellä karppina ite.
seuraavaksi pitää testata kummipojan 3 vuotisjuhliin tehä hepanpää kakku täysin maidottomalla kuorrutteella.luo oman haasteensa sekin.päällisen testauksen takia on ihan pakko tehdä kakku-taas.voi harmi :DDD

otan myöhmmin kuvia,on ompelu kesken vielä,mein esiteinille kestositeitä tekemässä.

ja lupasinpa koittaa mekkoakin väsätä.sitä en sitten tiiä mitä siitä tullee:) hyvä liivimekon kaavakin on hakusessa,vuoden verran ollu ihanat flanellikankaat odottamassa,pikku tytöille pitäs tehä.

minä oon vähän aikakausi kaikkea-kutoja,leipoja,ompelija jne...

mutta yhden asian voin sanoa rintaa röyhistellen:

äitiys ja ystävyys on ikuista! niitä ei aseteta mihinkään sykleihin.

tähän ikään ja kokemukseen mennessä on ne aidot ystävät jo erottunut joukosta.uusia toki sopii mukaan,kunhan intuitio "hyväksyy" tietyn luotettavuus rajan ylittymisen.

ymmärtänette,mitä tarkoitan.ei tässä iässä enää halua feikki ystävyyssuhteita,satsaan mieluummin niihin oikeasti aitoihin vähän enemmänen
tulipas tästä tällainen sekametelisoppa tänään.no joskus näinkin,saatte huokaista tällä kertaa,ei mitään turhanpäiväisiä pääkopan tyhjäyksiä :D

BTW-nyt on kesä.paarma kävi lepuuttamassa siipiään takin hihalla,pakko siis olla kesä:) on sitä odotettukin!

5 kommenttia:

 1. oi,ihanan positiivinen kirjoitus,tuli hyvämieli kun luki :)
  ja mikähän siinä muuten o,että harvoin tulee muuten vaan muistettua ketään?
  mä itse boikotoin enemmän synttäri ja joululahjoja ja ostan ystäville muutenvaan-päivä lahjoja, sitten kun tulee vastaan semmoista mikä oikeasti on omistajan näköistä..

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuollanen yllätys oliski ihana, että joku tulis oikeen kaakun kanssa oven taakse! :oP Ja hyvältähän tuo näyttääkin..

  Ihanaa kesänalun jatkoa! :)

  VastaaPoista
 3. http://www.youtube.com/watch?v=LkuV1KdURM8&feature=related

  VastaaPoista
 4. Tuli mieleen tää, kun oot aina niin ihana ja löydät aina energiaa jostain :)

  VastaaPoista
 5. Ihanata :) <3

  http://www.youtube.com/watch?v=iZ9vkd7Rp-g

  VastaaPoista