keskiviikko 26. toukokuuta 2010

vielä kasvukipuja..

Napanuora venyy ja paukkuu-taas..

pojat lähetetty leirikouluun..huih:S mun pienet vauvat(tai sitten ei,isojahan nuo jo on,esikko on 13,menee syksyllä ylä-asteelle..APUA!!!,ja tokapoika täyttää 12,ja on NIIIN rakastunut nuorimies <3 )

Äidin ajatukset päässä vaan on vähän sekalaiset..toisaalta on niin kiva,ja ihanaakin,kun alkaa isommat repäiseen irti itseään,ja itsenäistyä..mutta toisaalta,miten äidille onkin niin vaikeaa päästää "mun vauvat"-ajatuksesta irti :S

voinen lohduttautua sillä,että liki kaikki muutkin äidit käy nämä samat tai ainakin samansuuntaiset ajatukset,pelonsekaiset irtipäästämisvaiheet lävitte.

se taas ei lohduta yhtään,että tiedän,kun tää vaihe helpottaa,uusi odottaa jo kulman takana.

loppuuko tämä ikinä??

luulenpa,ettei.

vauvakuume ei ole helepottanut yhtään..ei sitten yhtään pätkänvertaa.

sitä onnentunnetta odotellessa,että voi sanoa:nyt ollaan jo viikolla 15,ollaan pahimman vaiheen ylitte,nyt voin ees vähän huokaista.


nuo kaikki keskenmenot,joihin ei edes sormet ja varpaat enää riitä laskemaan,on jättäneet jälkensä:

sen kauhean pelkopeikon mielen ja sydämen sopukoihin.pelkopeikko,josta kasvaa suuri,musta ja hyyyvin pelottava iso mörkö,jos sille vain antaa pelko energiaa kasvaa,kasvaa,kasvaa ja kasvaa...


Ystävät ,Jumala ja enkelit auttaa-onneksi <3

perhekin siinä kohtaa,kun mahdollisesti joskus uskaltaa lapsillekkin kertoa.
emme halua heille enää sitä pelkoa että taas uusi sisarusvaauva menee taivaaseen,lapset suri myös häntä todella paljon.


yhtään ei omaa oloa auta se,että jatkuvasti kylillä udellaan:joko joko joko...

tai:multa kysyttiin,että onko teille tulossa..onko??

ihmisluonto on utelias.ymmärrän sen.

mutta miksi ihmisen täyty olla toiselle susi? ja noilla uteluilla repiä aina kaikki haavat auki..no joo.eiväthän he tiiä,miten kipeää se käy äidin sydämeen..(paitti ne jokka haluaa satuttaa tietoisesti..).ei sitä nyt oikeen viitti huudellakaan.ollaan ja mutrutellaan kotona yksikseen vaan...


nyt siis toivotaan että aurinko alkais taas lämmittää kesäilmaa,ja koitetaan jättää se pelko energia tuonne kulman taakse,koitetaan olla antamatta mahdollisuutta hyökätä sieltä,ja mahdollisesti tuoda sitä negatiivista energiaa mukanaan.


aurinko paistaa-lämmintä odotellessa...

2 kommenttia:

 1. Voinen sanoa, että ymmärrän mitä tarkoitat. Just tässä katselin kuvia kun olitte poikeine ja Nadin kanssa katsomassa Veraa ekaa kertaa (nyt jo pian 9v.) Kaikki niin pieniä ja nyt niin isoja. Nyyh... Ymmärrän myös vauva haaveet ja älä välitä "sullahan on jo niin monta" kommenteista, ei ne ymmärrä vaikka yrittäis selittää. Tiedän mitä tarkoitat! Halaus ja voimia <3 Jos jaksat niin voisin tulla poikien ja Saaran kanssa käymään ensi viikolla? Nyt on auto =)Sano vain päivä (ke on puh.terapia, muuten ei väliä).

  VastaaPoista
 2. Hello,

  what a nice picture of our baby.

  have a nice time with our baby

  many greetings

  miriam

  VastaaPoista