perjantai 30. lokakuuta 2009

sekopäistä aamua

illalla katsoin sen A-talkin,ja kyllä,niin ne antoivat mulle varmuuden siittä,että tuo on vain rahanvuoksi tehty(niikuin moni muukin turha rokote).siinähän se tuli enemmän kuin selväksi,ja rokotetäti vaan änkytti,ko ei ollut ilmeisesti varautunut siihen:)
voisin kirjoittaa vaikka kuinka pitkään rokotteiden vaaroista,kun niitä tässä nyt olen tutkiskellut.ja etsivä löytä.valitettavan surullisia nuo oikeat,yleiseltä esiintulolta "piilotetut" tulokset ja tutkitut seuraukset tuntuu.
se vastuun otto on samaa ko aiemminkin,eli vedetään rokote pois,ja kohautellaan olkapäitä.tossa keksutelussa kyllä niin huomas,miten money talks.ja siitähän ne jäikin "kiinni" ja siinä se rokote täti sitten änkytteli.todella vakuutavaa:D
on jo todettu,että MPR on ollut syypää monen lapsen autismitapaukseen,mm ja että
PDT,mitä meillekkin on annettu :S on löydetty suora yhteys mein polven vauvojen kätkytkuolemiin.
vaarattomia? joo-o!!
kiva vaan saada selkoo näihin nyt.ko omatkin lapst on rokotettu muka turvallisilla rokotteilla.tosin nyt,ko nuo yhdistyi entistä enempi,mull alko epäilys nostaa päätään,ja taitaa jäähä jatkossa lapset ilman noita ylimääräisiä.(tetanus ei ole ylim) miksi calmettee lakattii nantaasta? ksoka vasta nyt tajuttiin,että se on oikeasti tehty 50-luvun clmette kantaan,se ei todellakan tehoa tänpäivän-ja alati muuttuvaan tubiin. tutun vauva sai calmette rokotteen.ja sairastui(vastasyntynyt,siis) ja oli tosi tipalla,että selvis siittä.onb skein todettu,että pienillä lapsilla on luontainen vastustuskyky calmetteen,miksi se pilataan rokotteilla?
huvittavinta oli.kun ystäväni kieltäytyi alkuvuonna antamasta vauvalleen calmettea(synnärill) siinä oli kauhe kalabaliikki..apua mikä äiti)) ja samanvuoden syksyllä se vedettiin pois turhana. ihan yhtenä kauniina yönäkö kaikki lääketehtaiden pukuherrat näki kaikki unta ja "heräs" että se onkin ihan turha? tuskinpa. ja mua todella kiinnostaa myös.miksi se vihurirokkorokotus annetaan pienille? kun se tiettävästi on vaarallinen vain raskaanaoleville.vauvat aika epätodennäköisesti on raskaana-saatikka pojat. ite olen vihuri sairastanut lapsena.olin 2pv pois koulusta,ja muutama pillku naamassa.ei kuumetta,ei mitään.en ollut edes sairas.silti sain luontaisen vastustuksen vihuriin.ilman rokotuksia. ymmärtäisin ehkä,jos se annettais vaikka 12 vuotiaana tytöille,juuri ennen mahdollsien sukupuolielmänaloittamista(ajoissa kuitenkin)ellei ole sairastanut sitä :O
sannoohan se maalaisjärkikin,että jos jonkin taudin on saadakseen,se on turvallisempaa sairastaa luontaisesti ko keinotekoisesti tehtynä.. tämmöstä tältä kiiskeltä näin aamutuimaan:D edelleen jokainne luonnolisesti tekke ite päätöksen,mutta kyllä suututtaa ko läheskään kaikkea ei kerrota ihmisille(ei tietenkään,kukaan ei ottais ennää mittää rokotuksia)

saa vappaasti laitella omia mielipiteitään.miellläni siteeraan tuota kirjaa roktukset(yves delatte,teija virtanen) jos halukkaita löytyy.

1 kommentti:

  1. Mulle tulee ekana mieleen se asian totta toinen puoli, että vaikka jotkut rokotukset ei olekaan ehkä niin tutkittuja kun väitetään, ja joku USAssa rokotusohjelmassa käytössä oleva vesirokkorokote tuntuu ihan hupsulta, niin nämä meidän perusrokotukset suojaa kuitenkin suurta osaa väestöstä, ja se, että jättää rokottamatta, jos vaikka pelkää, että oma lapsi saa siitä jonkun voimakkaan reaktion (tai sit nää autismiväitteet), niin samalla saattaa vaarantaa monta muuta ihmistä, joilla on vaikka immuniteetin kanssa ongelmia, eivätkä saa rokotusta ottaa, ja voivat saada tartunnan siltä rokottamatta jätetyltä. Eli se on tavallaan itsekästä, jos elää täällä yhteiskunnassa muiden keskellä, niin pitää olla kollektiivinenkin vastuu? Eli tavallaan pitääkö ottaa se riski, että oma lapsi saattaa reagoida, jos sillä voidaan suojella monia muita, ja estää taudin tarttumisen niihin, joille se voisi olla vaarallista. Ja jos usea jättää rokottamatta, niin moni jo melkein hävinnyt tauti saattaa taas alkaa leviämään? Ei mikään absoluuttisen varma mielipide, koska en asiasta tarpeeksi tiedä, nää tuli vaan ekana mieleen.. :).

    VastaaPoista